til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Hvor mye koster et hus fra Mesterhus?

Hvor mye koster et hus fra Mesterhus?

Beliggenhet og tomt er pekt ut, og du har kanskje begynt å se for deg hvordan huset ditt skal bli. Mange faktorer og tilvalg til huset avgjør totalkostnaden på boligen.

Kontakt forhandler for pris

Det er mange faktorer som bestemmer pris på ditt boligprosjekt, og det er flere grunner til at det kan være vanskelig å sette en konkret pris på et hus.

Mesterhus består av 150 medlemsbedrifter over hele Norge, og på grunn av lokale forhold, som for eksempel byggevarepriser, transportkostnader og arbeidskostnader, varierer prisene rundt om i landet. Salgskontoret hos Mesterhus Trøndelag kan gi deg nøyaktig kostnad for huset i Trøndelag. Det er viktig å vite at nær sagt alle prosjekter er unike. Hvilken tomt du ønsker å bygge på og hvilke tilvalg du ønsker er eksempler på faktorer som avgjør din totale pris.

Byggleder ser på plantegninger på byggeplass

Tilvalgene dine avgjør totalprisen

Du vil alltid få mange valgmuligheter når det kommer til små og store detaljer i ditt nye hjem. Fliser, dusjløsning, gulv og alle de andre elementene som skaper et hjem må velges, og det er der du får alle muligheter til å sette ditt preg på sluttresultatet. Disse valgene er vanskelig å forutse før man har kommet litt ut i prosessen, og derfor er også kostnader tilknyttet dette en ukjent faktor før valget er tatt. Her er noen eksempler på valg som må tas, og som påvirker det totale kostnadsbildet for huset:

• Kjøkken: Hvitevarer, benkeplater og innredning er eksempler på de større elementene som påvirker prisen når kjøkkenet skal utformes.• Bad: Dusjløsning og/eller badekar, toalett, servanter, fliser eller veggplater må velges, og her finnes det veldig mange ulike valgmuligheter som vil påvirke sluttprisen.

• Trapp: Dersom du skal bygge et hus som går over flere plan er naturligvis valg av trapp viktig. Trapper blir levert i flere ulike typer materialer og ulik utforming både på trinn og rekkverk.

• Oppvarming/inneklima: En god temperatur i alle årstider og et sunt inneklima er et viktig aspekt når du skal bygge ditt nye hjem. Man kan ha et eller flere ildsteder, vannbåren varme, varmekabler og kanskje også en eller flere varmepumper.

• Tomt: Omfang på gravearbeider og klargjøring av tomt for bygging vil være en vesentlig faktor å ta hensyn til når kostnadsoverslag skal utarbeides. Mesterhus Trøndelag har priset alle boliger med inkludert pris for arbeid med mur.

• Egne preferanser: Selv om man i utgangspunktet velger en husmodell fra vår katalog, har man stor frihet til selv å velge hvordan sluttresultatet vil bli. Man kan bygge det større eller mindre enn modellen, ha en annen planløsning og i det hele tatt velge selv hvordan huset skal se ut når det står nøkkelferdig.

• Kommunale avgifter: Kostnader forbundet med byggesøknad og tilkoblingsavgift er noen av de kommunale avgiftene som tilkommer. Kostnadene varierer ofte fra kommune til kommune.

 

 

Snakk med oss

I tillegg til punktene nevnt over er det naturlig nok flere større og mindre kostnader som til slutt avgjør hva husbygging koster. Generelt sett har størrelsen på huset mye å si for prisen. Men har du forelsket deg i ett av våre større hus, og det ikke er økonomisk gjennomførbart, så snakk med salgskontoret vårt, og få hjelp og gode råd.

Ta kontakt med oss! gjerne med pris på ditt prosjekt.

En hyggelig og uforpliktende telefon til din nærmeste Mesterhusforhandler kan svare på mange av spørsmålene du sitter med rundt ditt prosjekt. Vi har lang erfaring med realisering av boligprosjekter og vil raskt kunne hjelpe deg med estimat av pris eller svare på andre spørsmål du måtte ha. 

 

Fyll ut skjema og få pris på våre husmodeller